Powered By Blogger

Despre mine

Iubesc un gambler... ...Şi mi-e greu să o admit! Dacă cel mai bun prieten mi-ar spune asta şi mi-ar cere un sfat, i-aş spune fugi cât poţi de departe, şi nu privi in urmă. Dar ce să faci când nu e vorba de cel mai bun prieten ci de tine însuţi? de propria ta persoană? ce să faci cu timpul şi cu sentimentele investite in relaţia respectivă? Dar cu problemele financiare încâlcite caracteristice acestui tip de dependenţă? Ce să faci ca să iţi ai viaţa înapoi, atunci când totul pare pierdut? Ce să faci când te trezeşti dimineaţa sperând că a fpst doar un vis urât şi totul pare mai întunecat decât atunci cand te-ai dus la culcare? Răspunsul... e să cauţi! Să cauţi să ai grijă de tine şi să cauţi să te informezi. Să citeşti tot ce poţi, să cauţi ajutor specializat şi să pui in practică ce ai invaţat. Şi cum informaţiile in limba română sunt puţine sau chiar inexistente, am decis să încep sa postez pe acest blog lucruri pe care le-am descoperit prin alte părţi, pentru ca cei care nu au posibilitatea de a citi in alta limba să poată să afle informaţii despre această teribilă dependenţă... GAMBLINGUL.

duminică, 6 aprilie 2014

Blog si grup online jucatorii anonimi

aici 

5 comentarii:

  1. Te inteleg perfect...sunt unul din cei care contientizeaza ca are o problema foarte grava dar datorita datoriilor foarte mari,credite la banci si nunumai,incearca prin alte mijloace sa caute solutii pentru ca deocamdata banii sunt insuficienti pt apelarea unor specialitsti....toti suntem in aceeasi oala si credeti-ma ca suntm extrem de multi...Ma gandeam sa ne strangem cat mai multi cu aceeasi problema si sa incercam sa ne ridicam unul pe altul....sa ne indepartam de ele,sa ne platim datoriile...si chiar daca numai ajungem sa construimm ceva in viata...ne putem numii castigatori doar pt simplu fapt ca am avut putere de a le privA DE viata noastra!!Credeti-ma,si toti cei ce cititi aici...n am decat app 27 de ani...dar de 11 ani si 6 ani de cand muncesc....nu a existat o luna in care sa ma ajung cu banii de pe o luna pe alta;)!!!In mom de fata am pierdut totul,familie,parinti,prieteni,increderea in mine,visuri si obiective...doar noi stim ce simtim,ce rusine si durere avem in suflet si cat ne am dorii sa fii fost altfel viata noastra!!!Am fost un tip foarte credincios,credeam si eu in acel ceva numit de noi toti 'D-zeu'...A DISPARUT si credinta...si m am afundat tot mai mult in aceste prostii!!0769905203 nr meu de telefon..haideti sa facem ceva cei ce si doresc sa se schimbe...;)...si hai sa le aratam si celor care ne-au judecat atata timp ca putem mai mult decat asta!!Hai sa i ajutam si pe cei care au nevoie sa ajute!!!Sper sa mi ia cineva in serios comentariul meu!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Ma numesc Dan, 23 de ani si aproximativ in aceeasi situatie cu tine. De aproximativ 7-8 ani am inceput sa joc. La inceput totul era pasiv, totul era o copilarie. Dupa usor usor am inceput jocul agresiv- daca odata din 10 lei faceai 40 era bucurie enorma, dupa daca dintr-un milion faceai 2 bucuria era si mai si. In concluzie am ajuns la a pierde sute de milioane singura bucurie fiind doar atunci cand castigul ar fi colosal. Totul s-a agravat atunci cand am castigat zile la rand , iar dupa am pierdut totul in cateva ore.
    Depresia combinata cu alcoolul m-au adus intr-o stare derizorie, aproape irecuperabila. M-am ridicat, am incercat diferiti psihoterapeuti dar fara un rezultat notabil : la suprafata eram vindecat dar adevarul era altul . Urmatorul lucru a fost separarea de prieteni si de familie, sentimentul de neintelegere, nervozitate atunci cand cineva nu era de acord sau critica actiunile mele. Si au mai trecut cateva luni (in care ma consideram vindecat) si iarasi o gafam de fiecare data din ce in ce mai grav si de fiecare data promitandu-mi ca nu voi mai repeta aceasta greseala. Totul pleaca de la simplul bag un milion si plec iar dupa a ajuns ca intr-o noapte sa pierd 150 de milioane ai mamei vitrege, 100 personali si cam 200 de pe la camatari. Din rau m-am afundat in mai rau iar intrebarea mea era mereu: nu era mai bine daca ma opream dupa 10 milioane ? sau dupa 50 sau dupa ce am pierdut toti banii mei?.. Non-sensuri.. A urmat o perioada groaznica fara familie, prieteni fara nimic ..doar eu si cu datoriile. Dupa cam 3 luni in stilul asta mi-am revenit m-am luminat, am cunoscut fata visurilor : persoana care sa ma inteleaga atunci cand nimeni nu m-a inteles, care sa nu o intereseze de nimic ci doar de mine si de timpul petrecut impreuna. Si a trecut o luna, 2,3,4 si hop am gafat iar. Cateva ore cu ghinion intr-o noapte si am pierdut economiile , salariile si ceva bani luati de la parintii ei. Printr-un miracol daca pot sa spun asa, am fost ajutati de 2 prieteni si am trecut peste..ramanand ca prin munca am2 sa recuperam greseala mea. Totul a revenit la normal...ea ma iubea,m-a sprijinit din nou, imi dadea din nou forta, fara nici un repros la ceea ce am facut. Si a trecut o luna 2,3,4 si iarasi am facut la fel. Acum au aflat si ai ei, 3 zile am stat disparut si mi-am baut mintile incercand sa imi pun capat zilelor. Da recunosc cea mai joasa speta de lasitate, am lasat-o pe ea sa infrunte totul singura, i-am facut viata un iad.
    Au trecut cateva zile de la incident, totul este inca neclar in ceata. Un singur lucru stiu: spre deosebire de celelalte dati acum am pierdut ceva ce nu pot cumpara inapoi. Acum voi face tot posibilul sa fac astel incat nimeni sa numai treaca prin ce am trecut eu..dar nu atat de important pe cat prin ce a trecut ea , familia mea, familia ei, prietenii. Deja caut informatii, legislatii din diferite tari, scriu la diferite emisiuni, reporteri care sa ma sfatuiasca astfel inca sa putem face cunoscuta autoritatii si lumii aceasta problema. Sper ca intr-o zi sa pot realiza ceva si sa am bucuria de a intra intr-un cazino si sa le spun ca tocmai le-a fost inchis. Multumesc mult pentru timpul acord citirii acestei povesti iar orice ideea, sfat , poveste o astept pe adresa de emai: dan.antohe05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut spectator

    Suntem comercianți profesioniști, câștigând săptămânal și binar pentru investitori săptămânal, ne va plăcea să vă spunem mai multe despre platforma noastră de investiții în care puteți investi fonduri de până la 200 $ și puteți începe să câștigați 2000 de dolari săptămânal, mulți oameni au beneficiat de această investiție oferă înainte și în timpul acestui virus convid-19, dacă treci prin dificultăți financiare din cauza acestui coronavirus și ai nevoie de ajutor pentru plata facturilor, alege pur și simplu un plan de investiții adecvat pentru tine și începe să câștigi profit săptămânal.

    200 USD pentru a câștiga 2.000 USD în 7 zile
    300 de dolari pentru a câștiga 3.000 de dolari în 7 zile
    500 de dolari pentru a câștiga 5.000 de dolari în 7 zile
    1000 $ pentru a câștiga 10000 USD în 7 zile
    5000 de dolari pentru a câștiga 50.000 USD în 7 zile

    Pentru a începe investiția dvs. acum
    WhatsApp: +15022064419 sau e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie neapărat să vă împărtășesc această mărturie, numele meu este Loana, sunt căsătorită de 8 ani și soțul meu a început să doarmă afară și să înșele cu alte femei și, în cele din urmă, m-a părăsit pentru o altă femeie, am fost atât de traumatizată din cauza dragostei pentru care o am. soțul meu, am căutat ajutor de la atât de mulți oameni, dar nimic nu a funcționat până când m-am întâlnit cu Dr. DAWN de pe online, după ce am văzut mulți oameni apreciindu-o online, am contactat-o ​​imediat,
    Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat totul doctorului ei, dar mi-a dat niște instrucțiuni pe care le-am făcut totul perfect, 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat și a început să mă roage să-l iert că îi pare foarte rău că nu mă va mai părăsi niciodată, eu l-am acceptat și acum 2 ani stăm fericiți împreună, iar soțul meu a fost minunat, totul datorită Dr. DAWN, contactați-o pentru orice ajutor.

    1) întoarce-ți fostul iubit.
    2) vraja de dragoste.
    3) opriți avortul spontan.
    4) vraja de noroc.
    5) vrajă de sarcină.
    6) opriți masturbarea.
    7) vrajă pentru răzbunare. findritualforlife@gmail.com.
    Whatsapp: (+2349046229159)
    (+3550685677099)

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog