Despre mine

Iubesc un gambler... ...Şi mi-e greu să o admit! Dacă cel mai bun prieten mi-ar spune asta şi mi-ar cere un sfat, i-aş spune fugi cât poţi de departe, şi nu privi in urmă. Dar ce să faci când nu e vorba de cel mai bun prieten ci de tine însuţi? de propria ta persoană? ce să faci cu timpul şi cu sentimentele investite in relaţia respectivă? Dar cu problemele financiare încâlcite caracteristice acestui tip de dependenţă? Ce să faci ca să iţi ai viaţa înapoi, atunci când totul pare pierdut? Ce să faci când te trezeşti dimineaţa sperând că a fpst doar un vis urât şi totul pare mai întunecat decât atunci cand te-ai dus la culcare? Răspunsul... e să cauţi! Să cauţi să ai grijă de tine şi să cauţi să te informezi. Să citeşti tot ce poţi, să cauţi ajutor specializat şi să pui in practică ce ai invaţat. Şi cum informaţiile in limba română sunt puţine sau chiar inexistente, am decis să încep sa postez pe acest blog lucruri pe care le-am descoperit prin alte părţi, pentru ca cei care nu au posibilitatea de a citi in alta limba să poată să afle informaţii despre această teribilă dependenţă... GAMBLINGUL.

vineri, 5 martie 2010

Usi...

Usile pe care le inchidem si le deschidem in fiecare zi decid vietile pe care le traim.    -- Flora Whittemore
Auzim adesea fraza, „Cand o usa se inchide, se deschide o alta usa.” Asta inseamna ca orice are un inceput si un sfarsit. Cand calatoriile noastre pe o cale s-au incheiat, o alta cale se deschide in fata noastra. 
Nu e usor sa simti ca se inchide o usa. Relatii, prietenii, cariere, si vieti se sfarsesc. Cu toate ca poate nu intelegem de ce se inchide o usa, este important sa ne amintim ca Dumnezeu asa cum il intelege fiecare dintre noi are de a face cu toate acestea. Prin acelasi rationament, poate ca nu intelegem de ce anumite usi se deschid, scotand la iveala oportunitati dupa care poate am tanjit. Iarasi, Dumnezeu simte ca suntem pregatiti sa traim acea noua experienta.  
Usile care se deschid si de inchid azi ne ajuta sa ne sa ne pregatim pentru experientele prin care vom trece diseara. Usile care se deschid si de inchid diseara ne vor ajuta sa ne dezvoltam spre ziua de maine. Nu suntem soareci intr-un labirint, cautand la intamplare caile pentru a gasi cascavalul mult visat. Suntem copiii lui Dumnezeu, ghidati spre telul pe care noi ni l-am ales prin multele usi pe care le deschidem si le inchidem de-a lungul drumului.  

Am invatat ca exista un motiv pentru orice mi se intampla in viata? Pot eu avea incredere ca drumul meu mi-a fost pregatit de catre Dumnezeu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog