Despre mine

Iubesc un gambler... ...Şi mi-e greu să o admit! Dacă cel mai bun prieten mi-ar spune asta şi mi-ar cere un sfat, i-aş spune fugi cât poţi de departe, şi nu privi in urmă. Dar ce să faci când nu e vorba de cel mai bun prieten ci de tine însuţi? de propria ta persoană? ce să faci cu timpul şi cu sentimentele investite in relaţia respectivă? Dar cu problemele financiare încâlcite caracteristice acestui tip de dependenţă? Ce să faci ca să iţi ai viaţa înapoi, atunci când totul pare pierdut? Ce să faci când te trezeşti dimineaţa sperând că a fpst doar un vis urât şi totul pare mai întunecat decât atunci cand te-ai dus la culcare? Răspunsul... e să cauţi! Să cauţi să ai grijă de tine şi să cauţi să te informezi. Să citeşti tot ce poţi, să cauţi ajutor specializat şi să pui in practică ce ai invaţat. Şi cum informaţiile in limba română sunt puţine sau chiar inexistente, am decis să încep sa postez pe acest blog lucruri pe care le-am descoperit prin alte părţi, pentru ca cei care nu au posibilitatea de a citi in alta limba să poată să afle informaţii despre această teribilă dependenţă... GAMBLINGUL.

duminică, 30 martie 2014

carte Dilema unui mariaj alcoolic - Viata de zi cu zi in familia cu dependenti

Ne e greu zilele astea pentru ca cineva drag noua sufera de aceeasi cunoscuta problema: gambling. Am dori sa ajutam, dar suferinta tot acolo ramane...! Ce bine ar fi sa fie viata mai simpla. Mi-am reamintit: Doamne, ajuta-ma sa pot sa accept ca sunt lucruri pe care nu le pot schimba, si sa nu sufar pentru asta!
Am gasit pe net o carte, care mi se pare mie ca atinge exact miezul conflictului familial in cazul crizelor determinate de dependenta.
O gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog