Despre mine

Iubesc un gambler... ...Şi mi-e greu să o admit! Dacă cel mai bun prieten mi-ar spune asta şi mi-ar cere un sfat, i-aş spune fugi cât poţi de departe, şi nu privi in urmă. Dar ce să faci când nu e vorba de cel mai bun prieten ci de tine însuţi? de propria ta persoană? ce să faci cu timpul şi cu sentimentele investite in relaţia respectivă? Dar cu problemele financiare încâlcite caracteristice acestui tip de dependenţă? Ce să faci ca să iţi ai viaţa înapoi, atunci când totul pare pierdut? Ce să faci când te trezeşti dimineaţa sperând că a fpst doar un vis urât şi totul pare mai întunecat decât atunci cand te-ai dus la culcare? Răspunsul... e să cauţi! Să cauţi să ai grijă de tine şi să cauţi să te informezi. Să citeşti tot ce poţi, să cauţi ajutor specializat şi să pui in practică ce ai invaţat. Şi cum informaţiile in limba română sunt puţine sau chiar inexistente, am decis să încep sa postez pe acest blog lucruri pe care le-am descoperit prin alte părţi, pentru ca cei care nu au posibilitatea de a citi in alta limba să poată să afle informaţii despre această teribilă dependenţă... GAMBLINGUL.

duminică, 24 iulie 2011

Calatori prin viaţăNici o zi nu seamănă cu alta. Nu vi se pare interesant? Şi niciodată nu ştii ce îţi va aduce ziua următoarea, iar asta e emoţionant. 
--Alpha English


Alpha nu şi-a pierdut interesul pentru viaţă. Chiar dacă are aproape 90 de ani, are o minte tânără şi o inimă înţeleaptă. Atitudinea ei îi influenţează pe cei din jur, făcându-i cu adevărat norocoşi. Şi noi avem capacitatea de a aduce numai bucurie celor din jurul nostru. Care este cheia? Imaginea de ansamblu.


Ochii cu care privim situaţiile prin care trecem sunt responsabili pentru cum ne petrecem ziua. Ce poate părea înspăimântător pentru altcineva, precum un discurs la clubul de carte sau jocul de bridge cu un partener nou, ne poate încânta. Sau poate fi adevărat contrariul în cazul nostru. Lecţia importantă este că, dacă alţii pot privi înainte cu un sentiment pozitiv de anticipare, la fel putem să facem şi noi. Ceilalţi nu au fost binecuvântaţi cu calităţi pe care noi să nu le putem dobândi. 


Noi, majoritatea, am fost prea ocupaţi în tinereţe pentru a urmări toate activităţile care ne interesau. Acum este vremea noastră. Vom descoperi că avem destul timp pentru a călători în orice direcţie suntem chemaţi, dacă am cultivat o atitudine entuziastă. 

Mă îmbarc într-o misiune specială astăzi. Mă rog să privesc experienţele cu o inimă bucuroasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog